Verkoop gestart

SteenuiL
bouwnummers
15 t/m 17

Foto

De drielaagse vrijstaande woning van 163 m2 ligt aan de zoom van De Driesche Weide. Hier wordt u omringd door een zee van ruimte. Ook bij deze woningen vallen de dorpse elementen op, zoals de strookramen en de speciale metselwerkverbanden.

De woonkamer van deze woning is over de gehele breedte tuin-georiënteerd. De globale indeling is als volgt: begane grond een ruime entree met toilet en garderobe. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer met open keuken. De tuin biedt u niet alleen veel woongenot maar ook veel privacy.

De trap in de hal brengt u naar de eerste verdieping. Daar vindt u de ruime master bedroom met inloopkast en nog twee slaapkamers. De badkamer is voorzien van een royaal ligbad, een inloopdouche en een dubbele wastafel. Een apart tweede toilet maakt de verdieping compleet. Via de trap op de overloop bereikt u de tweede verdieping waar u de technische ruimte met verwarmingsinstallatie, mechanische ventilatie en wasmachine aansluiting treft. Hier heeft u de mogelijkheid tot het creëren van een vierde slaapkamer.

side-image

Kenmerken

Drie royale slaapkamers, complete badkamer en apart toilet op de eerste verdieping. Ruime tweede verdieping met aparte technische ruimte. Diverse mogelijkheden voor individuele woonwensen.

  • Percelen van 578m² tot 608m² 
  • Woonoppervlakte 163m² 
  • Bruto inhoud 735m³ 
  • Living 53m² met semi-open keuken openslaande deuren naar de tuin
Nog meer ruimte

plattegronden

begane grond

Eerste verdieping

tweede verdieping

side-image

nog meer ruimte

Om de villa helemaal naar eigen wens te maken zijn er verschillende opties. Bijvoorbeeld deze uitbouw van de living. Ideaal voor als u nog meer ruimte wilt. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een gemetselde tuinberging, een alternatieve indeling van de eerste verdieping met een tweede badkamer, een dakkapel of dakvenster en een volledig ingedeelde tweede verdieping.

Foto

Plattegrond
begane grond uitbouw 2.4 m

image

bekijk het volledige
woningaanbod

woningaanbod

Interesse

Schrijf u nu in voor één
van de woningen!

Schrijf u in
Bel de makelaar