19-10-2020

Verkoop gestart schrijf je nu in!

Beste,

De verkoop van de 14 twee-onder-één-kapwoningen en de 3 vrijstaande woningen van Driesche Weide in Bavel is gestart!

De brochure van Driesche Weide.
Vanaf nu vindt u de brochure digitaal op de website. Ook de technische omschrijving, verkooptekeningen en de optietekeningen staan vanaf nu online. U vindt deze documenten onder 'downloads'.

Inschrijven en toewijzing
Vanaf nu tot zondag 25 oktober 23.59 uur kunt u zich digitaal inschrijven. Het digitale inschrijfformulier vindt u in uw persoonlijke woningdossier. Vergeet niet om de inschrijving volledig af te ronden en te ondertekenen. Alleen middels dit digitale inschrijfformulier schrijft u zich formeel in. De eerder uitgesproken voorkeur wordt niet als een inschrijving in het toewijzingsproces meegenomen.

Na het sluiten van de inschrijvingstermijn worden de woningen toegewezen via een geautomatiseerd systeem. Uitgangspunt voor deze toewijzing is dat er naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers wordt gestreefd. Er zal worden toegewezen aan de meest concrete kandidaten waarbij wordt getracht om aan iemands hoogste voorkeur tegemoet te komen. Het meest concreet bent u als uit de inschrijving blijkt dat uw financiële positie zodanig is dat de aankoop van de betreffende woning ook daadwerkelijk mogelijk is. Kandidaten die tussen eind september en nu al hun voorkeur voor bouwnummers hebben opgegeven hebben bovendien voorrang op kandidaten die dat niet gedaan hebben.

U ontvangt uiterlijk 28 oktober bericht. Als u een van de gelukkigen bent, wordt u uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Indien u in eerste instantie geen woning toegewezen heeft gekregen, ontvangt u uiteraard ook bericht. Uw gegevens worden in dat geval op de reservelijst genoteerd.

Heeft u vragen? 
Neem gerust contact op met Van de Water Makelaars.

Team Driesche Weide