24-07-2020

Eerste schetsen op de website

Eindelijk is het zo ver! We kunnen je de eerste schetsontwerpen laten zien van de woningen die in het plan Driesche Weide gebouwd gaan worden. De schetsen staan inmiddels op de website voor een eerste indruk.

Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan de uitwerking van de plannen. We verwachten dat de verkoop van de twee-onder-één-kapwoningen en de vrijstaande woningen in oktober van dit jaar kan gaan starten. Natuurlijk blijven we je op de hoogte houden van de vorderingen.

De 11 starters CPO-woningen
De 11 rijwoningen in het plan zijn bestemd voor een te selecteren CPO-groep. De gemeente Breda heeft strikte voorwaarden geformuleerd waar de betreffende CPO-groep aan moet voldoen en op welke wijze er een CPO-groep geselecteerd gaat worden. Zodra dit selectieproces start ontvangt je ook hierover een nieuwsbericht. De selectieprocedure en de inschrijfformulieren zijn vanaf dat moment te downloaden op de website.

Tot snel!
Ook tijdens de bouwvakvakantie ligt de ontwikkeling niet stil. We hopen je op korte termijn te kunnen vertellen dat de selectie van de CPO groep gaat starten. Ga je zelf nog op vakantie, controleer dan regelmatig je mail zodat je niets mist.

Met vriendelijke groet,
Team Driesche Weide