De Driesche Weide - nieuwsberichten

Nieuwsberichten

CPO selectie gestart

Start selectie CPO groep Driesche Weide

 

De selectie van een CPO groep voor de 11 starterswoningen in Driesche Weide is gestart!

Het selectieproces en de voorwaarden waar de inschrijvers aan moeten voldoen zijn opgenomen in de selectieprocedure. Deze procedure met alle bijlagen en de inschrijfformulieren zijn te downloaden op deze website onder downloads.

Inschrijven kan alleen door het inleveren van de te downloaden inschrijfformulieren inclusief de gevraagde bijlagen. De inschrijvingen kunnen tot en met 7 september 2020 worden ingediend.

Na de inschrijftermijn zal de CPO groep middels notariële loting worden geselecteerd. In verband met de huidige omstandigheden rondom het Corona-virus is besloten om geen bijeenkomsten te organiseren om individuen de gelegenheid te geven om zich aan te sluiten bij een groep op een nieuwe CPO groep te vormen. Om iedereen een kans te bieden is in overleg met de gemeente Breda besloten om de inschrijving zowel open te stellen voor groepen als individueel geïnteresseerden.

Met vriendelijke groet,

Team Driesche Weide

Eerste schetsen op de website

Eindelijk is het zo ver! We kunnen je de eerste schetsontwerpen laten zien van de woningen die in het plan Driesche Weide gebouwd gaan worden. De schetsen staan inmiddels op de website voor een eerste indruk.

Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan de uitwerking van de plannen. We verwachten dat de verkoop van de twee-onder-één-kapwoningen en de vrijstaande woningen in oktober van dit jaar kan gaan starten. Natuurlijk blijven we je op de hoogte houden van de vorderingen.

De 11 starters CPO-woningen
De 11 rijwoningen in het plan zijn bestemd voor een te selecteren CPO-groep. De gemeente Breda heeft strikte voorwaarden geformuleerd waar de betreffende CPO-groep aan moet voldoen en op welke wijze er een CPO-groep geselecteerd gaat worden. Zodra dit selectieproces start ontvangt je ook hierover een nieuwsbericht. De selectieprocedure en de inschrijfformulieren zijn vanaf dat moment te downloaden op de website.

Tot snel!
Ook tijdens de bouwvakvakantie ligt de ontwikkeling niet stil. We hopen je op korte termijn te kunnen vertellen dat de selectie van de CPO groep gaat starten. Ga je zelf nog op vakantie, controleer dan regelmatig je mail zodat je niets mist.

Met vriendelijke groet,
Team Driesche Weide

log

Blijf op de hoogte

De start van de verkoop staat gepland voor oktober 2020. Heeft u interesse en wilt u op de hoogte
blijven van de ontwikkelingen? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrieven.

meld u aan