Los Angeles
side-image

Nieuwsberichten

Drive Through was een succes!

Drive Through was een succes!

 

Het was even omschakelen afgelopen week. Alles was geregeld om kandidaten middels speeddate's met de makelaar op afspraak de brochure te overhandigen. Dit zou vlakbij de locatie van het project in Restaurant Van Ouds plaatsvinden. Op het laatste moment is dit door de aangescherpte maatregelen aangepast naar een 'Drive Through'. Op het terrein van Rommens Traiteur & Catering was de brochure 17 oktober op te halen.

 

Een tasje door het autoraam. Met mondkapjes op... het voelde een beetje vreemd. Naast de brochure en prijslijst was het tasje uitgebreid met een uitgebreide omschrijving van de verkoopprocedure en een overzicht met veel gestelde vragen. En natuurlijk zijn de makelaars van Van de Water bereikbaar om alle vragen te beantwoorden.

 

De doorloop ging vlot, er zijn nagenoeg geen wachttijden ontstaan en toch zijn er 70 brochures opgehaald.

 

We kijken terug op een geslaagde 'Driesche Drive'.

 

Verkoop gestart schrijf je nu in!

Beste,

De verkoop van de 14 twee-onder-één-kapwoningen en de 3 vrijstaande woningen van Driesche Weide in Bavel is gestart!

De brochure van Driesche Weide.
Vanaf nu vindt u de brochure digitaal op de website. Ook de technische omschrijving, verkooptekeningen en de optietekeningen staan vanaf nu online. U vindt deze documenten onder 'downloads'.

Inschrijven en toewijzing
Vanaf nu tot zondag 25 oktober 23.59 uur kunt u zich digitaal inschrijven. Het digitale inschrijfformulier vindt u in uw persoonlijke woningdossier. Vergeet niet om de inschrijving volledig af te ronden en te ondertekenen. Alleen middels dit digitale inschrijfformulier schrijft u zich formeel in. De eerder uitgesproken voorkeur wordt niet als een inschrijving in het toewijzingsproces meegenomen.

Na het sluiten van de inschrijvingstermijn worden de woningen toegewezen via een geautomatiseerd systeem. Uitgangspunt voor deze toewijzing is dat er naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers wordt gestreefd. Er zal worden toegewezen aan de meest concrete kandidaten waarbij wordt getracht om aan iemands hoogste voorkeur tegemoet te komen. Het meest concreet bent u als uit de inschrijving blijkt dat uw financiële positie zodanig is dat de aankoop van de betreffende woning ook daadwerkelijk mogelijk is. Kandidaten die tussen eind september en nu al hun voorkeur voor bouwnummers hebben opgegeven hebben bovendien voorrang op kandidaten die dat niet gedaan hebben.

U ontvangt uiterlijk 28 oktober bericht. Als u een van de gelukkigen bent, wordt u uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Indien u in eerste instantie geen woning toegewezen heeft gekregen, ontvangt u uiteraard ook bericht. Uw gegevens worden in dat geval op de reservelijst genoteerd.

Heeft u vragen? 
Neem gerust contact op met Van de Water Makelaars.

Team Driesche Weide

image

Interesse

Schrijf u nu in voor één
van de woningen!

Schrijf u in
Bel de makelaar