Los Angeles

Waarom
nieuwbouw
De voordelen

De meeste mensen die iets kopen, kopen ‘t liefst iets wat nieuw is. Nieuw is een gevoel. Nieuw is onaangetast. Dat geldt ook voor een nieuwbouwwoning. Een nieuwbouwhuis doet niet denken aan de smaak, keuzes of het leven van de vorige bewoners. Een nieuwbouwhuis heeft alleen een toekomst: uw toekomst. Maar zo zijn er nog veel meer voordelen.

Zo is een nieuw gebouwd huis duurzaam, gasloos en energiezuinig. Uw woning voldoet aan de laatste maatstaven en technieken, waardoor deze minder energie verbruikt dan bestaande woningen. Door de goede isolatie is het comfortabel wonen tijdens warme en koude dagen, daarnaast voldoet het huis aan de strenge eisen voor geluidsisolatie.

Onderhoudsarm en garantie

Tijdens de eerste jaren na oplevering heeft uw huis niet of nauwelijks onderhoud nodig. Mochten er toch gebreken zijn, dan worden deze dankzij de garantie op uw woning opgelost.

Op maat

Samen met onze kopersbegeleider kunt u uw eigen woning naar wens indelen door middel van kopersopties. Uw woning wordt daardoor op maat gemaakt en kan ontworpen worden naar uw eigen woonbehoeften en leefstijl.

side-image
image

De kwaliteit
van De Driesche Weide

Voor de woningen van De Driesche Weide is is gekozen voor hoogwaardige materialen. Mooie bakstenen met een iets terugliggende voeg en diverse bijzondere metselwerk details geven de woningen een luxe uitstraling. De omtimmerde bakgoten met zinken kralen en zinken hemelwaterafvoeren dragen hier aan bij.

Ook in de woningen is gekozen voor een luxere ‘standaard’ dan gebruikelijk is bij nieuwbouw. De keukencheque’s, luxe tegels, complete badkamer met apart toilet en bijvoorbeeld de houten binnendeurkozijnen met stompe deuren zijn hier enkele voorbeelden van.

De woning wordt voorzien van vloerverwarming. De verwarming en het warm water wordt verkregen uit een eigen individuele warmtepompinstallatie met bodemwisselaar. Dit is een bijzonder efficiënte en duurzame wijze van verwarmen. Bijkomend voordeel is dat dit systeem tijdens de warme dagen van het jaar juist bijdraagt aan een koel en behaaglijk binnenklimaat.

image

Interesse

Schrijf u nu in voor één
van de woningen!

Schrijf u in
Bel de makelaar