Los Angeles

Waar ligt
Bavel en de Driesche Weide

Vanuit Bavel bent u in een oogwenk in de bourgondische stad Breda. Via de nabij gelegen snelwegen A58 en A27 zijn ook andere Brabantse steden als Tilburg en ‘s-Hertogenbosch binnen handbereik.

Bovendien bieden ze uitstekende verbindingen met de randstad of Antwerpen. Voor uw werk, om te winkelen, om vrienden of familie te bezoeken of gewoon voor een heerlijke dag ontspanning. En als u de auto een keer liever thuis laat, gaat u gewoon met het openbaar vervoer, met de busverbinding rechtstreeks naar het centraal station in Breda.

route
side-image

Bavel
groene ligging

Bavel grenst samen met het Ginneken en Ulvenhout tegen het zuidelijke deel van Breda. De groene ligging maakt het dorp tot een fantastische plek om te wonen en te recreëren, maar ook aan voorzieningen heeft Bavel heel wat te bieden.

Waar anders bent u vanaf uw woning binnen vijf minuten in het buitengebied en kunt u genieten van rust en ruimte. Lopend of op de fiets, u bent zo een eind weg. Tussen de landerijen, waar een enkel landgoed nog stille getuige is van de eeuwenoude geschiedenis van Bavel en omgeving.

In het dorp vindt u diverse gezellige restaurants. Bijzonder zijn ook de vele winkels en speciaalzaken waar mensen vanuit de wijde omgeving voor naar Bavel komen. Bovendien kent het welvarende Bavel een bloeiend verenigingsleven en sportfaciliteiten, met onder meer de tennisvereniging, de voetbalclub en last but not least het nabijgelegen Golfpark Prinsenbosch. Bavel is een uitstekend dorp om op te groeien en er te blijven wonen.

image

Ruimte
en natuur

Alle type woningen zijn gasloos en worden volgens de laatste duurzaamheidsnormen gebouwd. Speciale metselwerkverbanden, strookramen en dakoverstekken zorgen ervoor dat de huizen perfect passen in de dorpse omgeving.

Een royale duurzame woning in een eigentijds jasje met rondom meer dan genoeg ruimte, groen en uitzicht. Met de ruime mogelijkheid aan opties creëert u zelf de meest ideale indeling die past bij uw woonwensen. Een thuis, helemaal klaar voor uw toekomst.

Interesse

Schrijf u nu in voor één
van de woningen!

Schrijf u in
Bel de makelaar