Contact- en inschrijfformulier

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u in!

Contact

Voor al uw vragen over de verkoop van de woningen en overige informatie staat de makelaar voor u klaar:

Van de Water Makelaars Breda
Keizerstraat 91/ 93
4811 HL Breda
T (076) 5 242 400
nieuwbouw@vandewatergroep.nl
www.vandewatergroep.nl

Van Wijnen

Van Wijnen is meer dan een bouwer. We helpen mens en maatschappij aan gebouwen die de kwaliteit van het wonen, werken, leren en leven verhogen. We ontwikkelen, bouwen, beheren en onderhouden. Dat doen we lokaal, met een hechte club mensen. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal en de humor is lokaal. Onze omgang met mensen is open, eerlijk en direct.

Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Brabant. Samen bouwen aan ruimte voor een beter leven, dat is meer dan bouwen.

HPO

Hpo creëert als onafhankelijke projectontwikkelaar vastgoedprojecten in de woningbouw. Het is de combinatie van missie, ervaring, kennis, netwerk en vertrouwen om vastgoedprojecten te kunnen initiëren en realiseren. Hpo doet dit met creativiteit, kwaliteit, duurzaamheid en vanuit de wil om samen te werken.

Samen met overheden, woningcorporaties, vastgoedbeleggers en bouwbedrijven werken we aan de omgeving waarin de kwaliteit van wonen en leven optimaal dient te zijn. Wij stellen in onze projecten de eindgebruiker centraal, pas dan kan er toegevoegde waarde worden geleverd.